Info

Pro-Hewa Ab on vuonna 1990 perustettu renkaiden, kalustepyörien,
apuvälineiden varaosien ja työtuolien, nousutukien maahantuontiyritys.
Sivuiltamme löydät laajan valikoiman erilaisia varaosia pyörätuoleihin,
rollaattoreihin, suihkutuoleihin, työtuoleihin, kärryihin jne. Jos et löydä
luettelostamme kaipaamaasi tuotetta, toivomme sinun ottavan yhteyttä
meihin, jotta voimme mahdollisesti auttaa oikean osan löytämiseksi.
Rehellinen toimintatapa ja nopeat toimitukset suoraan varastostamme on
meille kunnia-asia.
Varastomme sijaitsee Savipajakadulla Porissa omassa hallissa.
Pyörä-, rengas- ja varaosa-asioissa sinua palvelevat Eva Heikkilä
0400-665929, Jarmo Immonen 0400-885085 tai varastomme 02-6314750.

Takuu ja toimitusehdot 
Tuotteillamme on yleisesti ottaen 6 kk:n takuu. Hepron työtuoleissa ja nousutuissa takuu- aika on pidempi (1 vuosi). Takuu alkaa aina ostopäivästä. Viallinen tuote voidaan joko korjata tai vaihtaa vastaavaan tuotteeseen. Takuu ei korvaa asiakkaan virheellisestä käytöstä aiheutuneita välillisiä tai välittömiä vahinkoja tai asennusvirheitä. Takuu korvaa materiaalivirheet, valmistusvirheet ja raaka-aineviat. 
Reklamaatiot 
Ostajalla on 8 päivää aikaa huomauttaa virheellisestä toimituksesta saatuaan lähetyksen. Mikäli asiakas ei ole ilmoittanut virheellisestä toimituksesta 8 päivän sisällä, katsotaan asiak- kaan hyväksyneen toimituksen. 
Palautukset 
Ostajalla on 14 päivän oikeus palauttaa myyjälle käyttämätön ja virheetön tuote, mutta palautuksista tulee sopia etukäteen myyjän kanssa. Ostaja on velvollinen maksamaan tuotteen palautuskulut. 
Toimitusajat 
Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti 1-2 työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu tai muuten tilaustavaraa, on toimitusaika pidempi. Pidätämme oikeuden purkaa kaupan, mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla. Maksuehdot 14 päivää netto. Viivästyneestä maksusta perimme viivästyskorkoa, voimassa olevan korkolain mukaan.