Information

Pro-Hewa Ab har grundats år 1990. Vi är en importör från Björneborg som har specialiserat sig speciellt på hjul inom hjälpmedelsektorn så som luft- och punkteringsfria hjul, däck, slang och andra reservdelar. I vårt sortiment hör också apparat-, industrihjul och cykeldäck.

Garanti och leveransvillkor
Våra produkter har generellt 6 månaders garanti. Garantiperioden för Hepro kontorsstolar och stigare är längre (1 år). Garantin börjar från inköpsdatumet. En defekt produkt kan antingen repareras eller bytas ut med en motsvarande produkt. Garantin kompenserar inte för indirekta eller direkta skador eller installationsfel som orsakats av felaktig användning av kunden. Garantin täcker materialfel, tillverkningsfel och råvarufel.
Klagomål
Köparen har 8 dagar att kommentera felaktig leverans efter mottagandet av sändningen. Om kunden inte har anmält felaktig leverans inom 8 dagar anses kunden ha accepterat leveransen.
Returer
Köparen har 14 dagars rätt att returnera den oanvända och felfri produkten till säljaren, men återbetalningarna måste avtalas med säljaren i förväg. Köparen är skyldig att betala returkostnaden för produkten.
Leveranstid
Som regel levererar vi produkterna inom 0-2 arbetsdagar efter beställningen är mottagen. Om produkten du beställde är tillfälligt slutsåld, är leveranstiden längre. Vi förbehåller oss rätten att demontera om den produkt du beställde inte är tillgänglig. Betalningsvillkor 14 dagar netto. För sen betalning debiterar vi ränta, enligt gällande ränteslag.