36x200x900 mm Gummi ramp med lim

89,60

Prims med moms 111,10

26 i lager

Artikelnr: M306360 Kategori:

Beskrivning

Praktisk tröskelramp som är enkel att installera och forma till önskad storlek.

Höjd: 36 mm

Bredd: 900 mm

Djup: 200 mm

Tröskelramp
Användningsområde
Produkten är utformad för att främja tillgänglig passage för äldre och personer med begränsad rörlighet och underlätta att kliva över trösklar med rollator eller rullstol. Ramperna är utformade för att kompensera höjdskillnader på 4–60 mm. Ramperna kan användas både inomhus och utomhus.

Montering och förvaring
Tröskelramp levereras med eller utan dubbelsidigt tejp. Ramperna med dubbelsidigt tejp passar för släta ytor, såsom kakel eller annan slät golvyta. På mattor eller trägolv ska rampar användas utan självhäftande folie. Vi har också en rengöringsvätska (produkt nr M306905) för att ta bort limrester. Pro-Hewa ansvarar inte för skador som orsakas av lim på golvet. Gummiramper finns tillgängliga i 17 olika höjder (4 mm–60 mm) och 3 olika bredder (700 mm, 900 mm och 1000 mm). Om gummiramperna behöver anpassas till rätt bredd, kan detta enkelt göras med en mattkniv eller sågblad (produkt nr M306904). Rampen kan därför enkelt anpassas till alla dörrbredder. Ramperna är tillverkade av TPE-material och har en halksäker yta. Gummiramper är lätta att förvara inomhus eller i bilen och är snabba och enkla att använda.

Maximal belastning
Tröskelramp klarar av 300 kg belastning.

Material och rengöring
Rröskelrampen är tillverkad av TPE-material och inga giftiga ämnen används vid tillverkningen (PVC-fri). Tröskelrampen kan enkelt rengöras med vanligt rengöringsmedel som inte innehåller lösningsmedel.

Produktens förväntade livslängd är minst 10 år.

Skärning av gummiramper
Tröskelrampen kan enkelt skäras med en vass mattkniv eller sågblad. Vid högre ramp måste skärningen göras flera gånger. Böj rampen något bakåt för att underlätta nästa skärning.

Du kanske också gillar …